Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler till sjöss

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök, purjolök tillsammans med curryn. Lägg sedan i paprikan, svampen och kasslern. Fräs ihop en liten stund Häll på grädden, låt koka ihop en liten stund. Det ska vara "Gräddigt". Ta mer grädde om det blivit torrt.
  2. Man kan grädda i ugn också. Häll då allt i en ungsäker form och täck med stark riven ost Grädda i 250 grader tills osten får färg.
  3. Vi brukat äta potatis till detta men det går bra med ris också. En smaksak

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annelie1969 17 oktober 2008

    Det här var en mycket uppskattad maträtt som kan ätas fler gånger. Bra med smak./Annelie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.