Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler under chilitäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tips! Gör dubbel sats av såsen, det blir lite snålt annars. För övrigt jättegott och passar både till helg och vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern o 10-12 skivor och lägg dem på ett ugnsfast fat. Vispa grädden lätt. Tillsätt chilisås, fint strimmlad chilipeppar och mjöl och vispa till grädden tjocknar. Bred över kasslern. Strö över nötterna.
  2. Skär champinjonerna i klyftor, dela squashen på längden och skär i skivor. Fräs ett par minuter i stekpannan, krydda med salt och peppar. Lägg vid sidan av köttet.
  3. Gratinera i 200 grader i 10 minuter. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ELVYIREN51 17 februari 2009

    Kassler under chilitäcke . har jag gjort många gånger . jag använder jordnötter 2dl som jag strör över , efter rätten varit inne halva tiden i ugnen. Även jag gör dubbel sats av såsen. Som tillbehör: använder jag Annanas Denna rätt passar både till vardags och fest.Och går att laga till många! som betyg ger jag en 4

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.