Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler under chilitäcke med kokt ris

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott & lättlagat!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skär upp kasslern, och lägg i en ugnstålig form. 3. Vispa grädden, så den tjocknar litegrann. 4. Blanda i kryddor, vetemjöl och chilisäs i grädden. 5. Tillsätt den rivna osten, och rör om. 6. Häll "såsen" över kasslern. 7. Sätt formen mitt i ugnen i ca 25 min. 8. Mät upp och koka riset.
  2. Servera tillsammans med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.