Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler under smördegstäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor, strimla. Lägg i en pajform.
  2. Häll creme fraiche i en kastrull och ha i vitlöksosten. Värm tills osten smält. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av, tillsätt mer vitlök om så önskas.
  3. Häll såsen över kasslern.
  4. Täck formen med smördegsplattan och klipp till den. Pensla med uppvispat ägg och in i ugnen 225 grader tills smördegen fått en gyllenbrun färg.
  5. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicki8 14 november 2009

    Mycket gott. Jag tyckte att det verkade vara mycket sås till denna så jag minskade ned lite. Anväde mig av cremé bonjour cusine. Hela faliljen gillade rätten.Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.