Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerburgare med ananas

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda hamburgare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort synligt fett från kasslern. Mikra eller grilla skivorna med varsin ananasskiva och ostskiva över på hög effekt eller övervärme tills köttet är varmt och osten smält.
  2. Värm bröden, bottna med sallad och lägg i kasslern.
  3. Blanda yoghurt med senap, honung och dragon, smaka av med salt och peppar. Ringla dressing på salladen så att brödlocket fäster.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.