Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med go'a kryddor, att ta till när tid och fantasi tryter.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt först ungnen på 250 grader. Skiva kasslern i halvcentimetertunna skivor och lägg dem i en ungsform. Hacka rucola och tomater och lägg ner i crème fraichen, tillsammans med övriga kryddor. Rör om och bred ut över kasslern. Strö gratängost över hela härligheten och skjuts in i ugnen tills osten fått fin färg!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ms8 7 januari 2016

    Mycket gott!

  • Robban111 15 mars 2016

    Väldigt gott och enkelt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.