Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket enkel och omtyckt maträtt, både bland familj och gäster

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färsk eller tinade broccolibuketter i en smord form. Häll 1-2 burkar champinjoner över. Salta och peppra (tänk på att kasslern är salt). Häll över grädden, skiva kassler och lägg lite på vartannat så att det täcker formen. Skiva ost och täck över gratängen.
  2. Grädda i 200-225 grader medan riset kokar, ca 25 min. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.