Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrig gratäng till fredagsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kasslern i skivor. 2. Gör stuvning på smöret, mjölet, mjölken och grädden i en kastrull. 3. Tillsätt burken med champinjoner och spad i kastrullen med stuvningen. Salta och peppra. 4. Lägg kasslerskivorna i botten på en smord ugnsäker form. Lägg över broccolin. 5. Häll över stuvningen och osten. 6. Grädda i ugn 225C i ca 15-20 min. Servera med antingen potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.