Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är den godaste gratäng som finns tycker vi. Den är dessutom mycket lättlagad och kan med fördel tillagas dagen innan om man vill. Perfekt om man skall ha gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kasslerskivorna i en ungsfast form, peppra och ev salta (beror på hur salt kasslern är). Lägg paprikasalladen med spadet över, champinjonerna och sist dom skivade tomaterna.
  2. Vispa grädden så att börjar tjockna blanda i den rivna osten. Bred blandningen över tomaterna och sätt formen in i ugnen på 200 grader i ca 30 min, tills den har fått fin färg och puttrar gott.
  3. Servera kokt ris och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.