Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ungen på 225C. Skär kasslern i skivor. Skölj & skiva purjolöken. Rör ihop matlagningsgrädda med mjöl, dragon & senap. Lägg i osten. Lägg purjolöken i en ungsäker form. Fördela kasslern på. Häll över grädd- & otsblandningen. Peppra. Grädda i mitten av ugen ca 15 min eller tills gratänen fått fin färg. Servera tex med pressad potatis & sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.