Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng Bombay

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Sveriges godaste kasslergratäng? Underbart mumsig iallafall...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200.
  2. Skiva kasslern ganska tunt. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananas och mandariner rinna av. Skär anansen i små bitar. Lägg i kasslern i en stor form varvat med purjon. Fördela paprika och frukt över kasslern.
  3. Blanda grädde, chilisås och curry och häll detta ovanpå. Strö över riven ost. Gratinera till fin färg i ca 20-25 min.
  4. Servera med kokt ris,sallad och jordnötter.
  5. Dags att njuta!

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • thewhy 12 april 2008

    Det här receptet är verkligen super smaskigt! Inte särskilt smalt, men ibland måste man ju få synda ;D

  • Bengt-O 20 april 2008

    Jättegod dagen efter som lunchlåda

  • Dintan 19 augusti 2008

    Jättegod och enkel att göra

  • Gul13 22 november 2009

    Jättegod, jätteenkel. en 5:a från oss.

  • Maddelina 6 november 2010

    Jättegott och väldigt smidigt!

  • christincarlsson 3 januari 2011

    Vi gillade de men tjejerna i familjen gillade de inte.

  • amandelkaka 15 augusti 2011

    Jag gjorde gratängen till midag idag och all tyckte att den var super god. Så av oss får den en 5.

  • mkbe 7 november 2011

    Hej! Jag gjorde gratängen i lördags, hade inte gjort den tidigare, men det blev lyckat, alla tyckte den var jättegod. Tack för ett enkelt och bra recept, det var ju bara att sätta in i ugnen. Jag ger dig nog en 5. Hälsningar Maggan

  • Jenna_Jo 13 februari 2012

    Hur gott som helst och dessutom snabb att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.