Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med ädelost

 
  • Serverar: 1-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Har inte testat detta men det låter jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern och lägg i en ugnssäker form 2 och 2 med en liten bit ädelost mellan varje skiva. Vispa grädden fluffig och häll i chilisås så den blir rosa, smaka av och ha i lite peppar om du vill. Häll grädden över kasslern. Skicka in det hela i ugnen på ca 200 grader i kanske 25 min (så det får fin färg och blir genom varmt) Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.