Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Allt-i-ett är alltid bekvämt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Lägg skivorna i jämna rader i ugnsform. Lägg på kasslern skuren i tunna skivor.
  3. Skär de färska champinjonerna i små bitar och fräs upp dem i smör. Salta lätt och låt dem koka mjuka i eget spad. Bred ut svampen över kasslern.
  4. Rör ihop mosad ädelost med crème fraiche och klicka ovanpå. Smält smöret och droppa det över potatisskivorna.
  5. Strö på parmesanosten. Gratinera 15-20 min. Servera pajen med en blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • miasvante 31 juli 2008

    Mycket god, helt klart en fem-poängare!!! Tack för receptet!

  • lindabjallan 7 april 2010

    Jag förstod nog inte om man skulle ha denna i ugnen med bara potatisen först... Det tog jätte-lång tid för potatisen att mjukna.. Hade allt i ugnen i 40 min.. Men det var gott när det äntligen va klart alla fall!

  • Gnagett 7 april 2010

    Om man läser receptet så skall det vara kokt potatis därav den korta tiden i ugnen. Anita

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.