Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med curry och mangosås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler är fantastisk som bas i en gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form.
  3. Mangosåsen: Skala och skär mangon i småbitar. Fräs mango, vitlök, curry och tomatpuré i matfettet i en kastrull. Tillsätt grädde och smaka av med salt och tabasco.
  4. Häll såsen över kasslern och strö över osten och kokosflingorna. Tillaga i ugnen ca 20 minuter.
  5. Servera med ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 26 oktober 2008

    Jättegott. Första gången som jag använde fryst mango men inte den sista. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.