Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med kantarellsås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En snabb familjefavorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Sätt igång kokning av potatisen innan du börjar med det andra.
  3. Koka broccoli och blomkål i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och lägg grönsakerna längs med kanterna i en ugnsfast form.
  4. Skiva kasslern tunnt och bryn den lätt i stekpanna. Lägg skivorna i mitten av formen.
  5. Värm crème fraichen i en kastrull. Salta och peppra efter egen smak.
  6. Häll såsen på kasslern och grönsakerna i formen. Strö över riven ost.
  7. Gratinera i ugnen cirka 10 minuter eller tills osten fått fin färg.
  8. Serveras med potatis och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.