Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med mango och ingefära

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler med en sås gjord på grädde, senap och färsk ingefära. Enkelt och spännande!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem omlott i en smord ugnssäker form. Skala, havlera och skär rödlök i tunna skivor. Sprid ut rödlöken och mangon över kasslern. Krydda med 1 krm svartpeppar.
  3. Blanda matlagningsgrädde, senap och ingefära i en bunke, krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Häll blandningen över kasslern. Strö på riven ost och gratinera 10-15 minuter i ugnen.
  4. Häll av och pressa potatisen. Servera kasslern med potatis och blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Haw 11 juli 2011

    Skulle just lägga upp den här rätten..god och enkel. T.o.m barnen gillade den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.