Kassler med en sås gjord på grädde, senap och färsk ingefära.
Enkelt och spännande!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem omlott i en smord ugnssäker form.
Skala, havlera och skär rödlök i tunna skivor. Sprid ut rödlöken och mangon över kasslern. Krydda med 1 krm svartpeppar.
- Blanda matlagningsgrädde, senap och ingefära i en bunke, krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Häll blandningen över kasslern.
Strö på riven ost och gratinera 10-15 minuter i ugnen.
- Häll av och pressa potatisen.
Servera kasslern med potatis och blandad sallad.
Publicerat den
17 maj 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Skulle just lägga upp den här rätten..god och enkel. T.o.m barnen gillade den.