Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Byt ut kasslern mot röda bönor så blir rätten vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen.
  2. Skär kasslern i tuna skivor. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
  3. Lägg paprikorna i botten på en ugnssäker form. Fördela kasslerskivorna ovanpå.
  4. Krydda grädden med pressad vitlök, salt och kajennpeppar Häll grädden i formen. Strö över osten.
  5. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, ca 15 minuter.
  6. Servera gratängen med riset och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.