Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med pepparrot

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god och enkel vardags gratäng!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna skivor. Lägg upp i en ungsfast form. Blanda grädde, vitpeppar, pepparrot och ost. Häll över kasslern. Toppa med ost. Gratinera ca 20 min i 200 grader, mitt i ugnen.
  2. Servera med ris och enkel grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • trbojevic 13 oktober 2009

    väldigt gooootttt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.