Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med potatismos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en klassisk 80-talsrätt som var en av mina favoriter när jag växte upp. Testa det, du kommer inte att ångra dig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga potatismoset och tillsätt en äggula. Skiva och bryn kasslern. Skiva champinjonerna som sedan brynes. Vispa grädden, tillsätt potatismjöl, senap och riven ost.
  2. Lägg kasslern i mitten i en smörad form. Lägg över champinjonerna. Klicka runt potatismoset. Häll över såsen över kasslern.
  3. 225° i cirka 20 min tills det fått brun yta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.