Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med pressad potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och läcker gratäng för alla vitlöksälskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och lägg omlott i en ungsfast form. Skiva champinjonerna, dela cocktailtomaterna och lägg ut dessa över kasslern.
  2. Vispa sedan upp grädden så den styvnar. Finhacka därefter persiljan och pressa vitlöken. Blanda tillsammans med grädden och lägg över som ett täcke på kasslern. Strö därefter ost på och sätt in i ugnen, 200 grader, i 20 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
  3. Koka och pressa potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillaf14 9 juni 2008

    Helt OK gratäng. Vi använde inte champinjoner och det blev gott ändå. Hälsningar Camilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.