Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med ris

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris och vatten enligt anvisningen på påsen. Skiva kassler och tärna. Blanda ihop fraichen, grädden, osten, chilisås, salt, peppar och senap. Lägg riset i botten på en ugnssäker form. Täck med kasslern och häll den övriga blandningen över. Grädda i mitten av ugnen 200-225 grader ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.