Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med smak av senap

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegott och enkelt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Dela ananasen och skär kasslern i tunna skivor. Varva och lägg dem i en ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och mjöl. Slå det över kasslern, ställ in i 200 grader varm ugn i ca 30 minuter. Serveras med potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MatildasMat 6 februari 2011

    brukar köra samma ingredienser när jag lagar kassler och tycker nog det är ett av dom godare visen ^_^

  • Marre73 6 februari 2011

    Håller med i stort sätt,men har börjat "leka" med mango chutney nu också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.