Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med svamp och paprika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket god rätt, har gjort den många gånger . Mycket uppskattad!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kassler i tunna skivor och lägg de i en form.Den hackade löken fräses mjuka, lägg i den skurna svampen, paprikastrimlor och den pressade vitlöken. Stek allt under omrörning och krydda. Lägg grönsaksröran runt kassler. Mosa osten och rör ut den i grädden, smaka av med salt och peppar. Bred ut såsen över kassler och grönsakerna. Strö över parmesanosten. Gratinera i 225 g ca 20 minuter. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.