Kassler ger mycket smak i gratänger och grytor. Supergott.
Instruktioner
- Koka pastan och bred sedan ut den på en ugnssäker form. Skär kasslern i strimlor och lägg dem ovanpå.
- Skölj och kärna ur paprikorna. Hacka och fräs dem i margarin på svag värme i en tjockbottnad kastrull. Strö över mjölet och rör om. Späd med mjölken under omrörning till det kokar upp.
- Låt såsen sjuda i 3 - 4 minuter. Ta kastrullen från värmen. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kasslern på fatet.
- Gratinera i 225° i över delen av ugnen i ca 10 - 15 minuter.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt god vardagsrätt. Perfekt i matlådan dagen efter. Jag gillar gratänger och allt i ett. Åt med råkostsallad blandat med ruccola.
Suveränt gott... Kommer absolut att göra detta igen.
Suveränt gott.. Kommer att göra denna fler gånger det kan jag lova.
Nu har vi ätit denna rätt. Jag dubblade receptet vilket gick bra! Av samtliga i familjen så får du 4,5 p av 5 möjliga. Två av de tre barnen tog om, vilket är ett väldigt gott betyg från kräsna barn :o) Två av två vuxna tog om :o) så tack för ett gott recpet!
Åh denna vill jag prova! Men kommer nog o ta röd paprika då jag aldrig tyckt om grön! Men jag tackar för receptet! mvh lilltimbe