Lättlagat, snabb och god festgratäng.
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
- Hacka lök och äpplen fint och lägg i botten på formen.
- Skiva kasslern i lagom tjocka skivor och lägg den över hacket.
- Blanda grädde och senap och slå över kasslern i formen. Strö över örtkryddorna.
- Gratinera formen i ugn, cirka 15-20 minuter.
- Ta ut formen när det återstår 5-10 minuter och strö på lite riven ost. Ställ tillbaka i ugnen och gratinera färdigt.
- Servera med kokt ris eller kokt potatis och en fräsch sallad till.
Publicerat den
18 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag gjorde denna rätt till middag idag. Men den föll inte oss riktigt i smaken. Vi sa att om man steker kasslerskivorna och löken lite lätt först så tror vi att smaken blir bättre. Den smakade inte så mycket, så vi hade även krossad ananas till. Mango chutney eller Sweet Chili Sauce kunde oxå vara gott till. Men som sagt, smaken är olika.