Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och snabb när man vill umgås med sina gäster

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kasslern och fräs den ihop med purjolök och paprika tills grönsakerna känns mjuka. Tillsätt tomatpuré, curry och vitlök, och låt det småputtra lite. Slå i creme fraichen och rör ihop. Häll till sist i vispgrädden och vinet, salta och krydda efter smak.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • __maria__84 22 mars 2009

    Detta är den favorit som jag brukar laga nångång då och då. Jag brukar även ha i en burk champinjoner. Mycket gott!!

  • cammi78 1 mars 2010

    verkligen jätte god kasslergryta,som hela familjen + mina gäster tyckte oxå tyckte jätte mycket om

  • lindabjallan 11 mars 2010

    Tack för ett gott recept!

  • dawen 3 juni 2010

    Det här var riktigt bra och rätt snabbt och enkelt att göra... både jag och tjejen tyckte det var galet gott. Tack för ett härligt recept som garanterat kommer användas flera gånger här hemma :o)

  • Siffer 2 mars 2011

    Verkligen jätte god, och så lätt att laga att till och med sambon klarar av det =D

  • christincarlsson 8 mars 2011

    Enkel och väldigt god :)

  • katbeghan 30 november 2011

    Klart godänt gryta.Snabb att göra och perfekt att göra extra som matlåda/lägga i frysen! Passar på att lägga in en bild på vår middag. Serverade med ris och en blandad sallad till. Vårt betyg blir en 4. Serverades med ett glas rött vin till. Vatten så klart till min dotter:-)

  • SLMT 4 augusti 2012

    Det här var riktigt gott och enkelt. Jag skippade vinet. Receptet får 4 poäng, det kan bli en femma om man byter ut kasslern mot korv.

  • nina07 23 augusti 2012

    Gud så god gryta! Gav receptet till min underbara man som lagade till den! Hade dock inget rödvin kvar hemma så det fick bli lite rosé istället men det gick alldeles utmärt!!! En ny favorit hemma hos oss!!! Tack för receptet!

  • nina07 23 augusti 2012

    Gud så god gryta! Gav receptet till min underbara man som lagade till den! Hade dock inget rödvin kvar hemma så det fick bli lite rosé istället men det gick alldeles utmärt!!! En ny favorit hemma hos oss!!! Tack för receptet!

  • katbeghan 9 november 2012

    Bjöd på denna rätt igår till mina svärförälder. Blev supergott! (igen...) Kryddade med provencalska? kryddor (frysta) och använde turning leaf rödvin både i maten och till maten. Kan rekomendera detta djupt. Och ris och en god sallad till! Klart en femma från mig :-) //Katbeghan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.