Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Med pepparrot, rädisor och ärtskott blir det lite fart även på kassler.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar och bryn dem lätt i lite matfett. Lägg över den i en gryta. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skär morötterna i slantar. Kärna ur och strimla paprikan. Ansa och skär squashen i tärningar. Fräs lök och morötter i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Lägg över det i grytan. Tillsätt vatten, buljongtärning och creme fraiche. Låt grytan puttra under lock ca 10 minuter. Tillsätt paprika, squash och broccoli. Låt grytan koka i ytterligare ca 5 minuter på svag värme. Ansa och skiva rädisorna. Smaka av grytan med riven pepparrot, lägg ner rädisorna och låt dem bara bli varma. Strö eventuellt över ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.