Då det blir mycket av denna goda gryta kan man antingen ha den som bjudrätt, men den går också bra att frysa in.
Instruktioner
- Skär paprikorna i små bitar Skär kasslern i små fyrkanter
- Bryn först paprika och vitlök i margarinet/oljan. Tillsätt sedan i kasslern och curryn och låt det fräsa med ca 3-4 min. Häll i vattnet, buljongtärningen och ketchupen. Låt småkoka ca 5 minuter. Gör en redning av lite vatten och vetemjölet. Vispa ner i grytan. Låt koka ytterligare ca 10 minuter.
- Ta grytan av plattan och rör ned matlagningsgrädden och lätt creme fraiche. OBS! När du gjort detta ska inte kasslergrytan kokas, men den går att värma.
- Servera med ris och grönsallad.
Publicerat den
17 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har gjort din kasslergryta idag den var jättegod. Blev omtyckt här