Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta med paprika

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Grytan innehåller både svamp och paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern och fräs den med curryn i en stor gryta. Lägg i purjo, paprika och svamp. Låt fräsa tills paprikan har mjuknat lite. Tillsätt tomatpurén, rör om.
  2. Strö över mjölet och rör om ordentligt och späd med crème fraiche och grädde. Tillsätt lite soja. Smaka av med salt och peppar. Låt koka ett par minuter.
  3. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.