Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta med Ris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krämigt läcker med äpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 8 dl vatten. När det kokat upp, sänk temperaturen och tillsätt riset. Salta ev vattnet. Fräs löken mjuk i en stor stekpanna. Tärna i kasslern och äpplena, bryn tills det fått lite färg. Häll i grädden, fonden och vinet. Tillsätt tomatpurén och kryddorna. Låt puttra en stund. Servera med riset och fintärnad gurka!
  2. Tips! Receptet fungerar lika bra med 1 burk krossad ananas istället för äpplen!
  3. Låt smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.