Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta med thaitouch

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod att göra dagen innan. Fungerar perfekt både till vardags och fest. Smackig (Cornelia 3 år.)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i önskade bitar, jag brukar skära den i strimlor ganska så smala. Likaså med paprikan och purjon.
  2. Stek först kasslern och och häll över i en kastrull/traktörpanna. Stek därefter grönsakerna utan att skölja ur pannan (om man gör det så tillsätt lite fett). Grönsakerna ska svettas en aning. Häll sedan över dessa till kasslern.
  3. Blanda under tiden allting som är till såsen det vill säga: Crème fraichen, grädden, tomatpurén och thaicurryn.
  4. OBS! Grön curry pasta blir väldigt stark om man tar för mycket av den. Peppar Inget salt för kasslern är salt så det räcker.
  5. Häll på såsen över grönsakerna och kassler och låt puttra i ca 10 minuter. Häll sedan i majsen och hälften av syltlöken (obs inte lagen som löken ligger i) vitlöken brukar jag riva i precis innan servering. Rör om och låt puttra några minuter extra.
  6. Serverva med ris, pasta eller potatismos. Sallad. MUMMA supergott om man gör den dagen innan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 10 december 2008

    Lagade den med röd currypasta och uteslöt syltlöken. Den blev mycket god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.