En jättegod kasslergryta!
Instruktioner
- Skär kassler och tomater i skivor.
Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar.
Hacka lök och vitlök.
Fräs grönsakerna (lök, vitlök, blekselleri och champinjoner) i en stor stekpanna.
Tillsätt salsa och philadelphiaost.
Låt såsen småputtra några minuter.
Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna.
Låt allt bli varmt.
Smaka av med salt och vitpeppar.
- Servera med kokt ris och en sallad.
Publicerat den
23 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott och superenkelt. Kommer att göras igen.
Perfekt när man har bråttom. Snabbt, enkelt och mycket gott. Bjöd på den till vänninelunchen. Uppskattat.
Min kasslerskräck är botad, detta var riktigt gott. Fast jag började med att torrsteka champinjonerna först. Lade sedan till smör och det andra gröna som skulle stekas
Supergod, lätt att göra! Kommer att vara en favorit hemma :)
Jätte gott! Det blev en riktig hit vid matbordet.