Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerkotlett med frukt- och kokosmjölkscurry

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kasslerkotlett är perfekt bjudmat till många hungriga. Är man fler personer än 2, öka mängden ingredienser till beroende på hur många man blir till middagen. Gott med den tropiska frukten blandad med curry och koksmjölk och till det ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt frukten rinna av, spara fruktspadet. Blanda fruktspadet (ca 1 ½ dl) med vattnet i en kastrull och koka upp. Ta kastrullen från värmen och rör i kokosmjölkpulvret.
  2. Hetta upp lite olja i en gryta. Lägg i den avrunna frukten och fräs den ca 2 minuter. Strö över currypulvret, blanda ner kokosmjölken och sjud ca 1 minut. Smaka av med citronsaft och salt. Blanda i persiljan.
  3. Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Stek dem hastigt i lite olja på ganska hög värme, knappt 1 minut per sida. Servera kasslerkotletterna med fruktsåsen och riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.