Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda.

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod gratäng som är utmärkt bjudmat. Toppen att ha med i matlådan på jobbet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smörj en eldfast form. Strimla kasslern och kärna ur och strimla paprikorna. Blanda samman kokt ris, kassler, paprika och oregano. Lägg det i en smord form.
  3. Vispa samman ägg och mjölk och krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över ris och kasslerblandningen.
  4. Sätt in i 225 gradig ugn i cirka 20-25 minuter eller tills äggstanningen har stelnat.
  5. Bjud en god grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.