Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott och mättande och allt i ett.

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjolöken i skivor och fräs den i lite smör. Koka riset till 6 personer enl. paketet. Blanda ihop grädde,majonäs,senap och den rivna osten. Lägg det kokta riset i en eldfast form,lägg den stekta purjolöken över riset. Häll lite av gräddblandningen över. Skiva kasslern i tunna skivor och lägg den över purjolöken. Lägg sedan på champinjonerna ochhäll över resten av gräddblandningen. Ställ formen i ugnen på ca 225 grader i ca 25 minuter. Smaklig Måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Saya78 12 april 2012

    Ska det verkligen vara en hel tub majonnäs?!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.