Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda med ris och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod kombination. Detta recept behöver du inget färdigkokt ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Varva riset med purjolöken i en eldfast form. Strö över saltet häll över vattnet lägg foliepapper över och koka i ugn i 30 minuter.
  3. Skär kasslern i skivor och låt ananasen rinna av. Blanda grädden och crème fraishen med ananas och senap samt ingefäran. Lägg på riset.
  4. Höj ugnen till 275° Lägg kasslern på riset häll gräddblandningen över. Gratinera i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.