Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern och lägg skivorna i en ugnsfast form. Hacka de soltorkade tomaterna och strö dem över kasslern. Häll örtoljan som tomaterna låg i över tomaterna och kasslern. Lägg crème fraiche över alltihop som ett täcke. Lägg den rivna osten överst. Sätt formen mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.