Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda på risbädd

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna kasslergratäng är lika lättlagad som god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut det kokta riset i en smord ugnssäker form och lägg på den skivade kasslern. Blanda vispad grädde med chilisås till lagom smak och bred över köttet.
  2. Strö riven ost över gräddtäcket och grädda i 200-225 grader tills gräddtäcket fått fin färg. Strö över jordnötter strax före serveringen och servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.