Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i stavar och strimla purjolöken. Lägg detta i en ungsfast form. Blande matgrädde, mjöl, dijonsenap, dragon och häll detta över kasslern och purjolöken. Strö över osten. In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Maiden 19 februari 2009

    Jättegott, snabbt å enkelt! Det här kommer jag göra flera gånger. dock så är jag lite mesig med starka rätter så nästa gång tar jag lite mindre senap... Mannen och sonen gillade det dock som det var så det är som sagt jag som är mesig! ;-)

  • Disen 4 april 2009

    Mycket gott och lättlagat. Enklare än så här kan det väl knappast bli. En klar 5:a till dig för detta recept. Tack. Kram Disen

  • Amber 27 januari 2010

    Mkt gott & enkelt! En klar 5:a från oss =) Kram Annica

  • madelene73 9 augusti 2013

    H

  • sjuttiotalist 19 mars 2014

    Smarrigt och enkelt. Kommer att göras hemma hos oss fler gånger. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.