Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

God och lättlagad paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och blanda ner persiljan. Tryck ut i pajform, nagga bottnen med gaffel. Ställ in i kylen ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Förgrädda pajskalet 10-12 minuter i mitten av ugn. Tina och hacka spenaten grovt. Låt rinna av i durkslag. Fräs svamp och purjon i margarin ca 10 minuter. Strö på mjöl och späd med mjölk och crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar och soja. Lägg spenat och tomatskivor i skalet, täck med kassler. Häll över svampstuvningen. Strö på riven ost.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20-25 minuter. Serveras med fördel till sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.