Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj med vitlök

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 27 minuter
Skriv ut

Mycket omtyckt i familjen, det går åt Gott med sallad till..

Ingredienser

Instruktioner

Blanda degen och förgrädda pajskalet i 200° i cirka 7 minuter. Bred ut osten i botten av pajskalet. Tärna kasslern i små bitar och strimla purjolöken. Bryn kassler, svamp och purjo i smöret. Lägg i röran i pajskalet. Smält smöret till stuvningen, häll i mjölet och späd med matlagningsgrädde och svampspad. Rör hela tiden så inte det bildas några klumpar. Häll stuvningen i pajskalet och strö till sist över riven ost. Gratinera i 200° i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.