Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpanna med mycket grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En suverän vardagsrätt. Billig, snabb och god! Jag tycker det är gott att byta ut grädden mot kokosmjölk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken och svampen i olja/smör tills den är mjuk. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med en stund. Vänd i kasslern och bryn den lätt. Slå på grädden och smaka av med salt och peppar. Strö ev riven ost över pannan och gratinera i ugnen ca 200 grader tills osten fått fin färg.
  2. Servera med pasta/ris/potatis. Gör du den ugnsgratinerade varianten är det godast med potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ernst76 27 maj 2008

    Mycket enkel att laga och mycket god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.