Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpanna med viltris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Blev en härlig blandning med mycket smak häromdagen när jag tog det som kylskåpet hade att erbjuda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen, 3påsar räckte gott o väl till 4 pers. koktid 20 min.
  2. Strimla kassler och skiva champinjonerna. Skiva purjolöken ganska tjocka skivor ca 5mm. Kör ner i stekpannan och stek en stund tills det börjar få färg.
  3. Häll över grädden och grönsaksbuljongen, låt det puttra någon minut tills buljongen smält, Krydda med chillipeppar, svartpeppar och ev vitlök och en liten skvätt grillkrydda. Rör om.
  4. Skiva Tomaten och placera skivorna ovanpå.
  5. Låt puttra ett par minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.