Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpytt med ruccolasallad och kidneybönor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Smalt, snabbt och smarrigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kassler, rödlök och vitlök i några minuter (rödlöken ska bli mjuk) i stekpanna. Vänd ner kidneybönor och majs och rör försiktigt. Låt det "koka" ett litet tag. Tillsätt sedan tomater, ruccola och persilja och rör ihop. Låt tomaterna och ruccolan bli varmt. Smaka av med salt och peppar (och kanske en skvätt vitvinsvinäger för de som gillar en lite mer syrlig smak).
  2. Bon Appétit

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Haw 18 maj 2009

    ok med vinägern, innan dess smakade den inte så mycket. Inget jag kommer att göra igen dock. Men det kändes nyttigt att äta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.