Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande sallad med bl.a. grillad kassler

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa vitlöksklyftan till såsen i lite salt. Tillsätt vitpeppar, vinäger eller citronsaft samt olja. Ställ såsen kallt till den ska serveras.
  2. Ansa blomkålshuvudet. Koka det nätt och jämnt mjukt i lättsaltat vatten. Ansa, skölj och skär purjolökarna i ca 3 cm-bitar. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten.
  3. Skär kasslern i bitar. Bryt blomkålen i buketter. Blanda kassler, blomkål och purjo i en salladsskål.
  4. Skala och hacka äggen. Blanda ner äggen i den kalla såsen. Häll den över salladen och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.