Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härlig kasslersallad. Bra om man har en bit över och vill göra något lätt. Detta har jag fått hos vänner i Danmark. Mycket gott. Velbekomme!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden mycket tjock och rör ner äggulan. Blanda i Dijonsenapern och nymalen svartpeppar. Vänd försiktigt ned gräslök, persilja och kassler i gräddblandningen. Täck över skålen och ställ den i kylskåpet i ½ timme. Vid serveringen: Lägg salladsblad i botten på 4 tallrikar och lägg kasslersalladen ovanpå. Pynta med kapris. Servera rostat rågbröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.