Goda sallader kan man aldrig få för många av!!
Instruktioner
- Skär kasslern i strimlor och koka frysta haricots verts enligt anvisningarna på förpackningen. Dela bönorna om de är långa.
- Finhacka löken och blanda med hackade ägg. Skär tomater, ananas och champinjoner i bitar.
Blanda samman dressingen och smaka av, tillsätt eventuellt mer citron. Lägg ägg och lök på ett stort fat och strö över finhackad dill och persilja. Ringla över ett par matskedar av dressingen. Täck med en blandning av övriga ingredienser och strö på mer dill och persilja. Lägg på den skivade avokadon sist och och ringla dressing över.
- Obs att avokadon blir brun om den får vänta, så servera genast eller vänta med avokadon.
- Servera salladen kall, gärna med sprödvärmd baguette. Ev återstående dressing serveras till.
Publicerat den
13 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar