Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersallad med frukt och sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i strimlor. Skölj grönsakerna och druvorna. Strimla salladskålen eller isbergssalladen, skär gurkan i stavar, halvera och kärna ur vindruvorna.
  2. Låt grapefrukten rinna av och skär den i mindre bitar. Om färsk grapefrukt används, skala den och ta bort hinnorna noga. Lossa klyftorna med en smal kniv och dela dem.
  3. Varva alla ingredienser i en salladsskål. Blanda gräddfilen med senap, salt och peppar.
  4. Servera såsen till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.