Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god sås gjord på kassler och crème fraiche. Passar bra till ris, bulgur och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp smöret/oljan i en stekpanna. Skala och skiva löken och fräs den i pannan. Häll i ärtorna att fräsa med. Rör om. Tärna kasslern och tillsätt den också i pannan. Häll i fonden och rör om. Häll slutligen ned crème fraichen och paprikapulvret. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt sjuda tio minuter under omrörning. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.