Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersås

 
Kasslersås Kasslersås
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och himla enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i matfett. Strimla kasslern och låt fräsa med.
  2. Rör i paprikapulver, grädde, vin, fond och tomatpuré. Koka i 5 minuter.
  3. Krydda med salt, peppar, socker och timjan. Red av och koka i 3 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.